Yhdistys

Martinrantaseura ry on v. 2004 perustettu turkulainen kaupunginosaseura, jonka toimialueena on Martin kaupunginosan, Mäntymäen, Myllymäen, Talomäen, Pajamäen, Vähä-Heikkilän, Majakkarannan, Korppolaismäen ja Telakkarannan alueet rajoinaan Neitsytpolku, Sepänkatu, Luolavuorentie, Vähäheikkiläntie, Uittamontie, sekä Pitkäsalmi ja Aurajoki.

Seuran tavoitteina on valvoa alueensa asukkaiden etuja, kehittää heidän viihtyvyyttään, parantaa elinympäristöä, vaalia alueen kauneusarvoja ja kulttuuriperintöä mm. ottamalla kantaa alueen kaavoitukseen ja liikennejärjestelyihin, sekä edistää alueen historian ja nykypäivän tallentamista keräämällä ja arkistoimalla mm. valokuvia ja muistitietoa. Seura pyrkii myös syventämään asukkaiden kiintymystä kotipaikkaansa ja olemaan yhdyssiteenä heidän ja päättäjien välillä.

Seura järjestää jäsenilleen esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia sekä retkiä ja tutustumiskäyntejä alueen kiinnostaviin kohteisiin. Seura julkaisee Martinrantaseura-nimistä jäsen- ja tiedotuslehteä.

Jäseneksi voivat liittyä kaikki alueen asukkaat ja muut, joille alue muuten on sydäntä lähellä.

Lisätietoja seuran toiminnasta saat seuran puheenjohtajalta: Sirpa Kumlander, Betaniankatu 2 as.16, 20810 Turku, puh. 050 592 8360 , email: sirpa.kumlander at outlook.com