Tapahtumakalenteri

Kirjallisuuspiiri kokoontuu

osoitteessa Asesepänkatu 1 maanantaisin klo 18 seuraavasti: 13.2. (kirjana KARI HOTAKAISEN HENKIREIKÄ), 13.3., 10.4., 8.5. ja 12.6. (kesä- kuussa lomakoti Koivukankareella Kuusistossa).

Muita tapahtumia kevätkaudella 2017

Mikko Laaksonen esittelee kirjojensa pohjalta erityisesti Martinranta- seuran alueen taloja ja arkkitehtuuria seuraavasti: luento maanantai- na 27.3. klo 17.30 alkaen Mäkitupatalolla osoitteessa Valtaojantie 7. Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu ja mahdollisuus ostaa Mikko Laaksosen kirjoja: Turun puutalot (35 e) ja Erik Bryggmanin arkkitehtuuri (50 e), 5 euron alennus molemmista,
jos ostaa kaksi kirjaa.

Kävelykierrokset Mikko Laaksosen johdolla: ti 16.5. klo 18-20 lähinnä Vähä-Heikkilän alueella. Lähtö Mäkitupatalolta. Ma 29.5. klo 18-20 lä- hinnä Martin alueella. Lähtö Sotalaisten aukiolta.

Kakskerran Nuorisoseuran teatteri esittää toukokuussa komediaa Jo vain herra ministeri. Tiedustelut Sirpa Kumlander (sirpa.kumlander@ outlook.com ).